Over

Creëren en sfeer maken van verbouwing tot inrichting, de mooiste combinaties maken voor je woning, werkplek tot kantoor. Dat is wat ik het allerliefste doe. En daar zit mijn kracht en passie. Wonen is persoonlijk en iedere ruimte zegt veel over wie je bent. Een sfeervolle inrichting creëren door middel van een mooie mix van materialen, een evenwichtig kleurenpalet, persoonlijke accessoires gecombineerd met oude en nieuwe meubels. Dit geeft een eigen uitstraling en karakter aan je woning.

Ik werk met veel plezier als stylist in de omgeving van Amsterdam. November 2014 heb ik mijn eigen onderneming gestart – LISE. Interieur Styling. En in Juni 2020 is daar de sieraden webshop Sam & Rosa bijgekomen. Mijn achtergrond is in kleur, stijl en vormgeving in combinatie met de hotelschool. Ik heb altijd al een grote liefde voor wonen en styling gehad.

De sfeer creëren die jij voor ogen hebt dat maakt mij gelukkig. Ik zie de mogelijkheden voor een optimale indeling , een sfeervolle inrichting die ook praktisch past, het kiezen van de juiste kleuren, meubilair, verlichting en accessoires. Daarnaast help ik je graag met een bijpassende shoppinglist, budget planning tot het contact met de aannemer. Woonplezier is het uitgangspunt en jouw elke dag het gevoel van thuiskomen geeft. Een huis waarin geleefd mag worden met verrassende details. Ik denk graag met je mee.

Lise profiel foto kopie