Lise geeft persoonlijk stijladvies

Stijladvies

Stijladvies brengt je tot nieuwe inzichten over je persoonlijke presentatie en zorgt ervoor dat jij je zekerder en prettiger voelt in je outfit! Ik vind het geweldig om het beste in jou naar boven te halen. Dat doen we samen. We kijken naar waar jij je prettig in voelt, waar jij je misschien nog prettiger in voelt en welke kleuren bij je passen. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen vooral wil helpen bij het expliciteren van hun eigen stijl, om deze vervolgens zo krachtig en consistent mogelijk door te voeren. Mijn doel is om jouw sterke punten nog verder te versterken. En echt een uitstraling te kiezen die bij jou past. Trots zijn als je in de spiegel kijkt. Ik vind het belangrijk om het advies toegankelijk en binnen ieders budget te houden, zodat iedereen persoonlijk styling-advies kan ontdekken. Ik verzorg onder andere persoonlijke styling voor particulieren, ZALON by Zalando en daarnaast verzorg ik make-overs voor vrouw.nl van de Telegraaf in samenwerking met o.a. Rob-Peetoom Amsterdam.

Een passende outfit maakt je zelfverzekerder en als je zelfverzekerd bent dan straal je dit uit. Een goede outfit geeft je een fantastisch gevoel!

Personal shopping  

Je wilt er leuk uitzien, maar als je een winkel binnen gaat zie je door de bomen het bos niet meer, of je bent geen fan van shoppen, maar wilt er wel graag tof uitzien of ben je vooral goed in veel verschillende items kopen die je vervolgens zelden draagt, binnenkort een date of sollicitatie dan is samen shoppen ideaal! Tijdens een personal shopping ochtend of middag ontdek je nieuwe winkels, wat jouw laat stralen en je doet geen miskopen meer (kan flink besparen)!

Tarief 62,- incl. btw per uur

Duur: ca 3-4 uur

Kledingkast analyse 

Samen door je kast gaan om te bepalen wat weg kan of welke kleding/kleuren laten jouw stralen, of misschien zie je even geen nieuwe combinaties meer, een frisse blik helpt! En tegelijkertijd kunnen we een boodschappenlijstje maken van de items die ontbreken.

Tarief 62,- incl. btw per uur

Duur: ca 2-3 uur

Kledingruil/workshop  

Als je zelf graag een kledingruil wilt organiseren en graag tijdens advies wilt zodat iedereen enthousiast naar huis gaat over zijn/haar ruil. Bijvoorbeeld voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, netwerk of team building dag. Ik kan ook een workshop op maat verzorgen met diverse thema’s. Onder het genot van een gezellig glaasje gaan wij kijken naar outfits, decoratie, make up en haar stijl. Ook wordt er een inhoudelijk thema besproken betreft waar sta ik en waar wil ik naar toe.

Tarief in overleg

Duur: ca 2 uur

Persoonlijk kleurenadvies  

Een kleuradvies helpt je te ontdekken welke kleuren je het mooist staan en jou laten stralen. Bovendien geeft het advies je een leidraad hoe de kleuren te combineren en durf je wellicht nu ook meer uit je comfort zone te stappen door echt kleuren te kiezen waar je normaliter niet aan denkt. Vooral dit laatste vind ik absoluut een eye-opener en is ook echt super leuk om te ondervinden. We hebben allemaal wel zo’n lievelingstruitje, waarin we de hele dag horen ‘Wat zie jij er goed uit! Op vakantie geweest? Ooit bij stil gestaan dat juist de kleur van je favoriete kledingstuk hiervoor bepalend is? De kleuren die jou goed staan worden bepaald door je huid-, haar- en oogkleur. Aan de hand van een persoonlijk kleuren moodboard ontdek je welke kleuren jou laten stralen.

Persoonlijk kleuradvies (inclusief kleurenkaart): 125,- incl. btw

Neem contact op voor een persoonlijk stijladvies:

persoonlijk stijladvies