Lise geeft interieuradvies

De invulling van interieur advies kan variëren van het meedenken over kleuren, indeling, afstyling tot het maken van een compleet interieurplan. Daarbij let ik in een commerciële context ook altijd op routing, lay-out en subtiele prikkels om de omzet te vergroten. Ik geniet ervan ervoor te zorgen dat een interieur straalt en krachtiger, mooier en sterker overkomt passend bij de ruimte van een woning of jouw bedrijf.

Interieuradvies voor particulieren

LISE. Particulier helpt jouw of jullie graag met een passend interieuradvies om van je huis en echte thuis te maken en de ruimte optimaal te benutten. Van kleuradvies, een uitgebreid interieuradvies op sfeer, kleur, stijl en vormgeving gericht, personal shopping tot de begeleiding van een compleet verbouwingsproject. Het inrichten van jouw huis of nieuw te bouwen huis kan soms behoorlijk lastig zijn. Ik help je graag! We maken bij jou thuis een afspraak om jouw wensen door te spreken en kennis te maken. Naar aanleiding van het vrijblijvende gesprek ontvang je de offerte mogelijkheden op de mail.

Tarief 62,- incl. btw per uur

Bij langdurige trajecten tarief in overleg.

Interieuradvies voor de zakelijke markt

De zakelijke kant van LISE. is gespecialiseerd in het optimaliseren van de sfeer, stijl en het gebruik van iedere werkruimte. We brengen de juiste balans tussen functionaliteit en uitstraling. En zorgen dat het design past bij de identiteit van het bedrijf. En misschien nog wel het allerbelangrijkste, we zorgen dat u en uw collega’s zich prettig voelen in de ruimte.

Tarief: 85,- ex. btw per uur

Bij langdurige trajecten tarief in overleg.

Nodig LISE. uit voor het volgende:

  • Het ontwerpen van een interieurplan. Wij bieden een op maat gemaakt interieuradvies voor één specifieke ruimte tot een volledig woonhuis of kantoorpand.
  • Het managen van de nieuwbouw en/of een verbouwing van uw woonhuis of bedrijfsruimte gericht op het interieur. Wij ontzorgen u volledig van ontwerp tot realisatie.
  • Nodig LISE. ook uit met een korte adviesvraag. Denk aan de selectie van een wandkleur, afstyling van uw woon- of werkruimte tot de aankoop van nieuw meubilair.
  • Restyling van het huidige interieur
  • Uitvoeringsbegeleiding

Ik maak graag vrijblijvend een afspraak om te verkennen wat de wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.

interieuradvies
Zakelijk interieuradvies