Dit is Lise:

Ik ben Lise,

Ik ben Lise Teeuwisse en ik help je graag met het (her)inrichten van je woning of kantoor. Van een kleine interieur vraag tot de begeleiding van een complete verbouwing. Op het gebied van persoonlijke styling help ik je graag om de pluspunten van jou naar boven te halen en te benadrukken. Daarnaast verzorg ik voor diverse klanten zowel in de particuliere als zakelijk markt diverse workshops voor mensen van alle leeftijden. We stimuleren mensen te kiezen voor dat waar ze goed in zijn en laten zien hoe ze dit van buiten ook uit kunnen stralen.

Mijn bedrijf ben ik November 2014 gestart. En met veel plezier kijk ik terug op de mooie projecten die ik tot op heden heb mogen doen. Onder andere heb ik de her-inrichting mogen verzorgen voor de entreehal van Van Lanschot / Kempen in Amsterdam Zuid WTC. Een complete verbouwing mogen begeleiden en het volledige interieur traject mogen doen voor de co-workingspace BITS. Bij het aanvliegen van een dergelijk project hou ik rekening met de huisstijl, de gewenste atmosfeer en de optimale routing. Zo creëren we samen een optimale werkomgeving en een plek waar klanten zich meer dan welkom voelen.

Ik heb een flink aantal woningen mogen (her)inrichtingen. Verschillende woningen, met diverse wensen, van kleine tot grote vragen en voor verschillende mensen. Het allerbelangrijkste is jullie of jouw wensen vertalen in een passend interieurplan tot de uitvoering. Zo creëren we samen een mooie en fijne woonomgeving waar jij of jullie je echt thuis voelen.

Op het gebied van persoonlijke stijl vind ik het belangrijk dat kleuren en de keuze van je outfits naadloos aansluiten op jouw karakter en de gelegenheid. Een outfit moet als het ware een tweede huid zijn. De juiste kleding kan je positief versterken, je trots en zelfverzekerd laten voelen. De juiste kleding laat je stralen!

Ik heb mijn ervaring opgedaan met het inrichten van horecazaken, bedrijven en interieurstyling als stylist bij onder andere Homint en Sissy-Boy. Op het gebied van persoonlijke styling heb ik samengewerkt met diverse kledingmerken. Op dit moment werk ik nauw samen met Zalando. Voor diverse groepen heb ik workshops mogen geven over persoonlijke presentatie voor onder andere Talmor – Zorg voor de zorg, Take a Step, Zalon by Zalando en de UVA Amsterdam.

lise-teeuwisse-rev